Over Ons

exclusieve evenementen. zonder zorgen.

Exclusieve Evenementen

Een uniek, onvergetelijk en exclusief evenement op maat gemaakt en tot in de puntjes uitgewerkt. Dat is waar wij elke keer weer voor gaan! Onze passie ligt in het organiseren van spectacuire evenementen die u en uw gasten zich tot lang na afloop zult herinneren!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement met ons te bespreken.

Geen Zorgen

King Amar Eventplanning zorgt voor de totale ontzorging van ieder evenement. U kunt het zo gek niet bedenken. Van unieke concept ontwikkeling tot complete catering tot het regelen van de optimale locatie van uw exclusieve evenement. Nadat we uw evenement uitgebreid besproken hebben kunt u het gehele evenement aan ons overlaten!

Wilt u liever compleet betrokken blijven bij het proces of maar een deel aan ons uit handen geven? Ook dat is mogelijk. King Amar Eventplanning ontzorgt enkel waar u behoefte aan heeft!

Waarom King Amar Eventplanning?

King Amar Eventplanning is een betrouwbaar, ervaren en bovenal creatief evenementenbureau met de focus op onvergetelijke en exclusieve evenementen. Wij zijn flexibel, leggen de focus op persoonlijk contact en organiseren evenementen van elk formaat. Of uw evenement nou voor 20 of 3000 man georganiseerd moet worden. Of het nou gaat om een exclusieve opening of een particulier verassingsfeest. Alles is mogelijk bij King Amar Eventplanning!

adminOver Ons